اُپاتان

از نام های قدیم آبادان و به معنی جائی که در آنجا از آب دریا پاسبانی می کنند و آن را می پایند.

اُپاتان

از نام های قدیم آبادان و به معنی جائی که در آنجا از آب دریا پاسبانی می کنند و آن را می پایند.

اُپاتان
پیام های کوتاه

۱۳ مطلب در خرداد ۱۳۹۴ ثبت شده است

مدیر کل میراث فرهنگی خوزستان از برگزاری همایش ملی راهکارهای پیشگیری از تعرض به آثار تاریخی به میزبانی این استان خبر داد.


به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان؛ افشین حیدری مدیر کل میراث فرهنگی این اداره کل اظهار کرد: همایش ملی راهکارهای پیشگیری از تعرض به آثار تاریخی با هماهنگی معاونت امور استان های سازمان میراث فرهنگی و اداره کل حقوقی میراث فرهنگی و مشارکت دستگاه های متولی در این بخش مانند دستگاه قضا و نیروی انتظامی در استان برگزار می شود.


وی با اشاره به اهمیت صیانت از آثار تاریخی افزود: اصلی ترین روش صیانت از آثار تاریخی پیشگیری از بروز تعرض است و به این دلیل همایش موجود در راستای مقابله با بروز تعرضات احتمالی و آسیب شناسی این حوزه از منظر میراث فرهنگی، دستگاه قضایی و نیروی انتظامی گامی تاثیرگذار برداشته شود.


مدیر کل میراث فرهنگی خوزستان تاکید کرد: بهترین اقدام در این راستا شناخت صحیح از توانمندی های سایر دستگاه هاست، و با شناخت در این زمینه می توانیم با هم افزایی تاثیرگذاری برخورد با مشکلات بیشتر کنیم و این مسئله می تواند به حفاظت عام از آثار تاریخی کمک شایانی کند.


وی افزود: در این همایش قرار است کارشناسان حقوقی میراث فرهنگی، معاونان سازمان و مسئولان ملی و استانی حضوری پررنگ داشته باشند تا با تبادل تجربیات در محیط همایش بتوان راهکارهای برخورد با تعرضات و پیشگیری در این زمینه را بررسی کرد.
حیدری درباره برگزاری این همایش ملی گفت: این همایش دو روزه قرار است در نیمه دوم سال جاری برگزار شود و تلاش می کنیم تا تاثیرگذاری آن با همکاری رسانه ها در خوزستان زیاد باشد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ خرداد ۹۴ ، ۱۲:۰۷
سید امید نوری

مدیر انجمن اُپاتان از پایان یافتن نمایشگاه صنایع دستی خرمشهر خبر داد.

سید امید نوری گفت: این نمایشگاه 20 خرداد (10 ژوئن) همزمان با روز جهانی صنایع دستی و به مدت 5 روز در کانون فرهنگی و اجتماعی بانوان خرمشهر برگزار شد.

وی با اشاره به برگزاری این نمایشگاه اظهار داشت: نمایشگاه خرمشهر اولین نمایشگاه صنایع دستی انجمن اُپاتان است که به مناسبت روز جهانی صنایع دستی و با مساعدت فرمانداری و شهرداری خرمشهر برگزار شد.

مدیر انجمن اُپاتان گفت: در این نمایشگاه 35 غرفه صنایع دستی برپا شد که صنعتگران آبادان و خرمشهر کارهای خود را به نمایش گذاشتند.

نوری هدف از برگزاری نمایشگاه را ایجاد اشتغال با سرمایه و هزینه کم و کمک به صنعتگران برای فروش محصولات و تولیدات خود دانست. وی در ادامه از تجلیل هنرمندان و صنعتگران و تشویق آنان برای تولیدات بیشتر و بهتر را از جمله اهداف مهم دیگر این نمایشگاه برشمرد.

سید امید نوری با تأکید بر اینکه باید برنامه ریزی کرد تا با اجرای منظم این نمایشگاه آن را به صورت متوالی و در هر فصل برگزار کنیم، برگزاری اینگونه نمایشگاه ها مکان مناسبی برای عرضه محصولات تولید شده و زمینه آشنایی مردم با صنایع دستی را فراهم خواهد کرد.  

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ خرداد ۹۴ ، ۱۶:۲۸
سید امید نوری

نخستین جلسه مشترک دفتر سازمانهای مردم نهاد استانداری خوزستان با هیئت مدیره شبکه تخصصی حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در روز شنبه مورخ 23/3/94 در محل دفتر مدیرکل امور اجتماعی برگزار شد.

در این جلسه موضوعاتی چون تنظیم بانک اطلاعاتی سمن های حوزه میراث فرهنگی استان، تنظیم تقویم اجرایی برنامه های سال 94، ارائه برنامه شاخص شبکه در سال 94 و تحویل مدارک اعضای هیئت مدیره شبکه در دستور کار جلسه قرار گرفت.

در این نشست اولویت های گردشگری استان بر اساس سند چشم انداز استان توسط شبکه از طریق مکاتبه با اداره کل میراث فرهنگی احصاء گردد. همچنین از سوی اداره کل امور اجتماعی استانداری یک جلسه مشترک مابین شبکه تخصصی میراث، مدیرکل میراث و مشاور استانداری در حوزه میراث فرهنگی برگزار گردد. همچنین تقویم برنامه های اجرایی سال 94 باتوجه به موارد ذیل تنظیم گردد.

برنامه ریزی شبکه جهت توسعه کمی سمن های حوزه میراث فرهنگی با هدف گذاری مشخص، برنامه ریزی شبکه جهت توسعه کیفی سمن های حوزه میراث فرهنگی با محوریت آموزش سمن های عضو شبکه، واگذاری طرح ها و پروژه ها به سمن های عضو شبکه و برنامه زمان بندی برگزاری جلسات هیئت مدیره شبکه و برنامه ریزی جهت شرکت در نمایشگاه ارئه توانمندی های سازمان های مردم نهاد در دی ماه 94 زمان تحویل تقویم برنامه های اجرایی سال 94 و برنامه ریزی جهت شرکت در نمایشگاه ارائه توانمندی های سازمانهای مردم نهاد در دیماه 94 در جلسه مقرر گردید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ خرداد ۹۴ ، ۱۵:۳۸
سید امید نوری

مدیرعامل مجمع ملی هنرمندان صنایع دستی کشور با تقدیر از تلاش های صورت گرفته برای برپایی هرچه بهتر نمایشگاه صنایع دستی گفت:تشکل های غیردولتی به عنوان پل ارتباطی مردم و مسوولان می توانند بهترین گزینه برای مشارکت هنرمندان در تحقق برنامه های صنایع دستی باشند.
به گزارش ستاد خبری بیست و پنجمین نمایشگاه ملی صنایع دستی ایران حسین بختیاری با اشاره به اهداف مجمع ملی هنرمندان صنایع دستی کشور از حضور در نمایشگاه صنایع دستی گفت: چندسالی است کهمجمع ملی هنرمندان صنایع دستی کشوردر نمایشگاه صنایع دستیعمدتا به منظور فعالیت های اجتماعی و همچنین ارتباط با هنرمندان و پیگیری خواسته ها ومطالبات و انتقال آنها به مسوولان حضور پیدا می کند.
رییس هیات مدیره و مدیرعامل مجمع ملی هنرمندان صنایع دستی کشور افزود: از چند ماه پیش که شورای عالی تشکل ها در حوزه معاونت صنایع دستی و با حضور تشکل های مختلف غیردولتی صنایع دستی شکل گرفت، با موافقت معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دفتری به منظور فعالیت هایی در حوزه اجتماعی و فرهنگیبه تشکل های غیردولتی اختصاص یافت تا مسایل و بحث های مربوط به هنرمندان و همچنین اطلاعات اجتماعی و فرهنگی مربوط به هنرمندان را پیگیری کنیم.
وی با اشاره به آخرین درخواستی که از سوی مراجعه کنندگان به دفتر تشکل های غیردولتی شده است، تصریح کرد: همین امروز دوستانی مراجعه داشتند که اطلاعاتی از هنرمندان در نمایشگاه صنایع دستی را برای ارتباط گیری در فضای مجازیدریافت کنند. ضمن اینکه آنها در زمینه کمک به بسته بندی محصولات صنایع دستی نیز اطلاعاتی می خواستند.
دبیر شورای تشکل های صنایع دستی با بیان اینکه تشکل ها به عنوان پل ارتباطی مردم و مسوولان می توانند بهترین گزینه برای مشارکت هنرمندان در تحقق برنامه های صنایع دستی باشند، گفت: باتوجه به محدودیت بیشتری که در برگزاری نمایشگاه صنایع دستی امسال وجود داشت، اما تلاشدوستان ما در حوزه معاونت صنایع دستی مضاعف بود و انصافا شاهد تلاش همه جانبه جناب آقای دکترنامور مطلق معاون محترم صنایع دستی کشور و سرکار خانم دکتر محمودیان دبیر اجرایی نمایشگاه امسال بودیم تا ضمن برگزاریهرچه بهتر نمایشگاه، خواسته های هنرمندان و مردم محقق شود.
بختیاری، ایجاد فضای لازم ارتباطی برای ترویج صنایع دستی در حوزه تجاری و بازرگانی و ارتباط دائمی فیمابین مخاطبان و مصرف کنندگان صنایع دستی با تولیدکنندگان و هنرمندان و فروشندگان را از جمله مشکلات پیش رو دانست و پیرامون حرفه تخصصی خود اظهار کرد: شیشه گری صنعتی با قدمت چندهزار ساله در ایران است که اولین آثار شیشه های دستی ایران در شوش و چغازنبیل یافت شده است. ضمن اینکه در سال های اخیر تحولات خوب و رشد مناسبی از نظر تنوع، کیفیت و کمیت را در این حوزه شاهد بوده ایم.
وی ادامه داد: هنرمندان صاحب نامی در صنعت شیشه گری حضور دارند و چون این هنر، هنر شاخص استان تهران محسوب می شود، بنابراین لازم است حوزه معاونت صنایع دستی خصوصا در استان تهران، سرمایه گذاری بیشتری انجام دهد.
مدیرعامل مجمع ملی هنرمندان صنایع دستی کشور در اشاره ای به عمده ترین مشکلات هنرمندان این صنعت گفت:سال گذشتهبخشنامه پیرامون صدور مجوزهای تولید و کارگاهی برای استان ها صادر شدکه مشکلات زیادی را برای هنرمندان بوجود آورده است،بطوریکه تعداد زیادی از هنرمندان مراجعه می کنند و گله دارند که چرا در این بخشنامه طراحی از صنعت شیشه گری جداشده تا مجوز فعالیت، فقط مختص کارگاه ها باشد که این انصافا غیرکارشناسی است و ما خواستار لغو آن هستیم.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ خرداد ۹۴ ، ۱۴:۵۳
سید امید نوری

معاون فنی و عمرانی سازمان منطقه آزاد اروند گفت: به زودی طرح جامع گردشگری منطقه آزاد اروند و مینوشهر توسط مشاور مجرب بین المللی تهیه می شود.

سید علی شریفی‌اصل امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در آبادان اظهار کرد: مینوشهر(جزیره مینو) دارای ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های فراوانی برای تبدیل شدن به یک برند ملی در زمینه گردشگری و توریسم است.

وی اضافه کرد: به منظور بهره‌وری بهتر و مطلوب‌تر از این ظرفیت‌ها و استفاده از تجربیات کشورهای صاحب نام در صنعت توریسم و گردشگری، متخصصانی از کشورهای ایتالیا و اسپانیا برای انجام بازدیدی دو روزه از منطقه آزاد دعوت شدند.

معاون فنی و عمرانی سازمان منطقه آزاد اروند تصریح کرد: این متخصصان پس از بازدید از بخش‌های مختلف گردشگری منطقه آزاد اروند و مینوشهر و ارائه ایده‌ها و نظرات خود بر وجود راه حل‌های مبتنی بر نیازها، فرهنگ و آداب و رسوم منطقه تاکید کردند.

شریفی‌اصل یادآور شد: مشاور طرح به زودی از میان شرکت ایتالیایی یا اسپانیایی انتخاب و کارها آغاز می‌شود.

به گفته وی، منطقه آزاد اروند و به ویژه مینوشهر مکانی بسیار مناسب با ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های فراوان برای تبدیل شدن به قطب گردشگری در سطح ملی و حتی بین‌المللی است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ خرداد ۹۴ ، ۱۵:۵۲
سید امید نوری

نشست احیاء انجمن های میراث فرهنگی با حضور کارشناسان و مسئولین این حوزه در سالن همایش اداره کل میراث فرهنگی لرستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان؛ نشست احیاء انجمن های میراث فرهنگی که 17خرداد ماه با سخنرانی مهرداد زرینجویی دبیر نشست و کارشناس حوزه ثبت آثار طبیعی در سالن همایش اداره کل برگزار شد، 16 نفر از اعضاء از جمله معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی اداره کل، مسئول حراست، فرمانده یگان حفاظت، مدیران میانی اداره کل، مسئولین شهرستان ها، مسئول ثبت آثار و رئیس حوزه باستان شناسی حضور داشتند.
گفتنی است، در مقدمه مباحث مربوط به روند اجرائی احیاء انجمن های میراث فرهنگی، ضرورت ها و تغییر رویکرد سازمان به اهمیت و جایگاه انجمن ها در صیانت از میراث فرهنگی، تعاریف عمومی از تنوع میراث فرهنگی و همچنین اشاره به مفاد قانونی شناسایی، حفاظت و مستند سازی میراث فرهنگی و طبیعی مطرح شد.
همچنین، در پایان مواردی مانند اعلام اعضای انجمن ها به اداره کل جهت اجرای فرآیند صدور و ابلاغ احکام اعضاء- تهیه بانک اطلاعات ؛ میراث فرهنگی و طبیعی شهرستان ها با تاکید برنرم افزار های قابل کاربرد- برنامه ریزی برای تهیه تقویم آموزشی ؛آشنایی و کار با GPS - تهیه تولیدات فرهنگی آموزشی - همکاری بین بخشی درون و برون سازمانی به منظور صیانت از میراث فرهنگی و طبیعی استان-شناسایی افراد صاحب صلاحیت، با نفوذ و درایت در حوزه فعالیت و همکاری با انجمن های میراث فرهنگی و در حد لزوم معرفی این افراد به عنوان نماینده میراث فرهنگی در ادامه کار انجمن های میراث فرهنگی به تائید و تصویب حاضرین رسید.
یادآور می شود، برنامه عمومی نشست با مسئولین شهرستان ها حداکثر به صورت ماهانه به منظور بررسی وضع موجود، نیازمندی ها و راه کارهای اجرایی به منظور نظارت بهتر بر امور آموزشی، شناسایی، مستند سازی، معرفی و حفاظت از میراث فرهنگی انجام می شود .

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ خرداد ۹۴ ، ۱۵:۵۱
سید امید نوری

با دستور وزیر نفت، کار ایجاد "موزه نفت آبادان" از امروز کلید خورد.

رئیس روابط عمومی شرکت پالایش نفت آبادان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در آبادان با اشاره به نقش بی‌بدیل آبادان در تحولات مهم تاریخی، صنعتی، فرهنگی و سیاسی معاصر ایران، اظهار کرد: موزه نفت آبادان طی پنج مرحله ایجاد و به بهره‌برداری می‌رسد.

فرشید خاییز افزود: در مرحله نخست که کارهای آن نیز آغاز شده، بخش‌هایی همچون نیروگاه شماره یک، کارگاه‌های ریخته گری، مخازن قدیمی، بخش قدیمی و پرچی پالایشگاه، اسکله پالایشگاه(1 تا 21)، جرثقیل اکوان، جرثقیل گوگرد، مرکز آموزشکارآموزان صنعت نفت(تکنیکال اسکول)، خانه شماره سه و خانه‌های مجاور معروف به منازل «منظریه»، مجتمع فرهنگی نفت(انکس)، منازل تاریخی مدیران ارشد کشور و نفت در دوره پهلوی و نخستین جایگاه پمپ بنزین ایران در آبادان از سوی کارشناسان برای تبدیل به موزه شناسایی شده‌اند.

وی ادامه داد: فعالیت مرکز آموزش کارآموزان صنعت نفت (تکنیکال اسکول) در سال 1312 آغاز شد و این مرکز جزو نخستین مراکز آموزش حرفه‌ای صنعت نفت در خاورمیانه است که صدها نفر از ان فارغ التحصیل و در این صنعت مشغول به کار شدند.

تاکید وزیر نفت مبنی بر ایجاد موزه‌ای جذاب، دیدنی و اثرگذار

خاییز با اشاره به تاکید وزیر نفت مبنی بر ایجاد موزه‌ای جذاب، دیدنی و اثرگذار به عنوان یک اصل اساسی برای حفظ آثار تحولات فرهنگی، اجتماعی و تاریخی صنعت نفت در آبادان تصریح کرد: به منظور جلوگیری از روند تخریب بافت فرسوده و قدیمی پالایشگاه از دست اندرکاران موزه و اسناد صنعت نفت خواسته شده تا در جهت ترمیم و بازسازی آن در کمترین زمان ممکن و با استفاده از امکانات و ظرفیت‌های موجود اقدام شود تا این یادگارهای قدیمی برای آیندگان حفظ شود.

وی یادآور شد: با دستور مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان اقدامات اولیه در جهت جمع آوری اسناد و اشیاء قدیمی، عکس و فیلم‌های تاریخی در حال انجام است.

شناسایی افراد قدیمی شاغل در پالایشگاه

رئیس روابط عمومی شرکت پالایش نفت آبادان گفت: موضوع شناسایی افراد قدیمی شاغل در پالایشگاه با هدف مستندسازی خاطرات این افراد از تاریخ شفاهی صنعت نفت در آبادان نیز انجام می‌شود.

خاییز افزود: موزه نفت آبادان به تنهایی قادر خواهد بود تا به ویترین عظیمی از تحولات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و صنعتی در دوره‌های مختلف تحولات کشور باشد ضمن آنکه این پالایشگاه در میان سایر دولت‌های خارجی نیز زمانی خود را صاحب این تاسیسات می‌دانستند از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

وی اضافه کرد: صنعت نفت در دوره‌های مختلف توانست رسالت خود را در قبال ملت ایران به خوبی ایفا کند که تحولات دوره ملی شدن صنعت نفت تا پیروزی انقلاب اسلامی، جنگ نفتکش‌ها و اداره اقتصاد جنگ در دوران دفاع مقدس با خدمات ارائه شده، از جمله وظایف ایفا شده است.

رئیس روابط عمومی شرکت پالایش نفت آبادان تصریح کرد: صنعت نفت همچنین مهندسی جنگ از ساخت پل شناور تا سنگرهای بتنی در منطقه آبادان را به انجام رساند و لذا می‌تواند در صنعت گردشگری نقش اساسی داشته و به اقتصاد شهری نیز کمک کند.

اجرایی شدن طرح موزه‌های صنعت نفت ایران و موزه نفت آبادان

خاییز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اجرایی شدن طرح موزه‌های صنعت نفت ایران و موزه نفت آبادان یادآور شد: از تمام مدیران شرکت پالایش نفت آبادان خواسته شده تا تمام اسناد، اشیاء، اجناس، قطعات و ماشین آلات قدیمی و یا از رده خارج در پالایشگاه، ادارات و انبارهای داخلی و بیرونی را که ماهیت موزه‌ای دارند و گویای تاریخ روشن تلاش کارگران، کارمندان و متخصصان صنعت نفت و بیانگر سیر تاریخی تحول مدنیت در آبادان و به تبع آن کشور بوده اند را حفظ و حراست کنند و از فروش آن جدا خودداری شود.

وی با بیان اینکه تحقق این امر مهم به جز با همکاری، تعامل و همدلی تمامی همکاران و دوست داران تاریخ ایران و آبادان میسر نخواهد شد گفت: از تمام همشهریان و هموطنان می‌خواهیم تا به منظور استفاده از اسناد، خاطرات، مطالب، اشیاء و مکان‌های تاریخی با این شرکت همکاری کرده و مطالب خود را در قالب عکس، فیلم و یا سند در اختیار این روابط عمومی قرار داده تا به نام خودشان به عنوان اهدا کننده در تاریخ موزه نفت آبادان ثبت شود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ خرداد ۹۴ ، ۱۵:۴۳
سید امید نوری

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان از کسب دو رتبه نخست کشوری در زمینه صنایع دستی توسط این استان خبر داد.

امیر عباس کاویانی‌نیا در حاشیه افتتاح نمایشگاه صنایع دستی خرمشهر، در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در این شهرستان، از کسب دو رتبه نخست کشوری در زمینه صنایع دستی توسط استان خوزستان خبر داد و اظهار کرد: امسال، خوزستان در زمینه توسعه و صادرات صنایع دستی موفق به کسب دو رتبه نخست شد که امروز و در روز جهانی صنایع دستی و با حضور معاون رئیس جمهور در صنایع دستی و گردشگری و همچنین رئیس صنایع دستی آسیا از استان تجلیل می‌شود.

 وی تصریح کرد: در این روز و به همین مناسبت، نمایشگاه صنایع دستی در محل دائمی نمایشگاه‌های تهران برپا می‌شود که در این نمایشگاه 27 هنرمند برجسته در فضایی 210 متری صنایع دستی خود را در زمینه‌های مختلف به نمایش می‌گذارند که این مساحت در نظر گرفته شده نسبت به سال گذشته، از رشد قابل توجهی برخوردار بوده است.

*موظف کردن تمام شهرستان‌ها به برگزاری نمایشگاه‌های صنایع دستی

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان خوزستان در ادامه، خبر از برپایی نمایشگاه‌های صنایع دستی به مناسبت هفته صنایع دستی در در تمام شهرهای استان را داد و گفت: امسال تمام شهرستان‌ها موظف شده‌اند تا نمایشگاه‌های صنایع دستی را حداقل به مدت یک روز برپا کنند و همچنین برنامه‌هایی همچون افتتاح مرکزی در شوشتر و رونمایی از صنعت توسعه صنایع دستی در استان را نیز در برنامه خود به مناسبت روز جهانی صنایع دستی داریم.

وی ادامه داد: هدف از این اقدام آشناسازی مردم با صنایع دستی و باز کردن جای صنایع دستی در سبد کالای خانوارها است.

کاویانی‌نیا در پایان، آشناسازی مردم را با صنایع دستی زمینه ساز توسعه تولید دانست و عنوان کرد: زمانی که مردم با صنایع دستی آشنا شده و به تهیه آنها بپردازند، تولید نیز شکل می‌گیرد و به عبارتی توسعه بازار توسعه تولید را نیز در بر خواهد داشت.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ خرداد ۹۴ ، ۰۰:۳۲
سید امید نوری

مسئول کانون فرهنگی اجتماعی بانوان خرمشهر گفت: به مناسبت روز جهانی صنایع دستی نمایشگاه صنایع دستی از آثار بانوان خرمشهری در این شهر افتتاح شد

صدیقه هیبتی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در خرمشهر اظهار کرد: به مناسبت روز جهانی صنایع دستی، نخستین نمایشگاه صنایع دستی در کانون فرهنگی اجتماعی بانوان خرمشهر افتتاح شد.

وی افزود: در این نمایشگاه حدود 200 اثر از 43 بانوی هنرمند خرمشهری در قالب 10 رشته اعم از قالی بافی، مروارید بافی، معرق کاری، چرم دوزی، نقاشی، حصیر بافی، گلسازی و همچنین بیش از 20 اثر بافت از یک بانوی هنرمند نابینا به نمایش گذاشته شده بود.

 مسئول کانون فرهنگی اجتماعی بانوان خرمشهر، هدف از برگزاری این نمایشگاه را حمایت از صنایع دستی بومی، کمک در راستای ایجاد اشتغال برای بانوان و همچنین معرفی کانون فرهنگی اجتماعی بانوان خرمشهر اعلام کرد.

هیبتی ادامه داد: بازدید از این نمایشگاه تا 25 خرداد جاری در دو نوبت از ساعت هشت تا 11 و 18 تا 21 برای عموم آزاد است.

به گزارش خبرگزاری فارس، این نمایشگاه با حضور معاون سیاسی اجتماعی فرماندار خرمشهر و مدیرکل امور بانوان فرمانداری خرمشهر به افتتاح رسید، امیرعباس کاویان‌نیا معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان خوزستان نیز برای افتتاح این نمایشگاه به خرمشهر سفر کرده بود که به دلیل تاخیر زمانی قابل توجه مسئولان شهری برای حضور در مراسم و وجود آیین بازگشایی مشابهی در بهبهان در مراسم افتتاحیه حضور نداشت.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۱ خرداد ۹۴ ، ۱۵:۳۵
سید امید نوری

نمایشگاهی از محصولات صنایع دستی به مناسبت 20 خرداد روز صنایع دستی در خرمشهر برپا می‌شود.

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ـ منطقه خوزستان ـ این نمایشگاه از 20 خرداد به مدت پنج روز در کانون فرهنگی و اجتماعی بانوان فرمانداری خرمشهر دایر است.

 هدف از برپایی این نمایشگاه صنایع دستی که با همکار انجمن دوستداران میراث فرهنگی آبادان و خرمشهر برپا می‌شود حمایت هر چه بیش‌تر از صنعتگران صنایع دستی خرمشهر و آبادان و تلاشی برای رفع مشکلات هنرمندان صنایع دستی اعلام شده است.

 این نمایشگاه صبح از ساعت 8 تا 10 و عصر از ساعت 18 تا 21 پذیرای علاقه‌مندان است و بازدیدکنندگان می‌توانند محصولات 35 هنرمند صنایع دستی را ببینند و در صورت نیاز خریداری کنند.

 یکی از آثار شاخص صنایع دستی در خرمشهر و آبادان حصیربافی است که در این نمایشگاه انواع آن به نمایش درمی​‌آید.

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۲۰ خرداد ۹۴ ، ۱۴:۴۴
سید امید نوری